Informant en Korzybski slaan handen in elkaar

Het zat er al een tijdje aan te komen maar nu is het echt zover! Korzybski instituut, het toonaangevende centrum voor oplossingsgericht werken, gaat in nauwe samenwerking met Informant. We maakten alvast een apart luik aan op onze site om de opleidingen een plaats te geven.

De samenwerking wil tegemoet komen aan de vele vragen van het werkveld die de aangeboden Korzybski opleidingen willen spreiden in de tijd. Op die manier is de personeelsinvulling én kostprijs beter te spreiden over meerdere jaren. Het systeem zit alsvolgt in elkaar.
Na het volgen van een basisopleiding oplossingsgericht werken (4 dagen) kan je een keuze maken uit verschillende workshops en dat ik het tempo dat je zelf wenst.
Voor  elke workshop-dag  die je volgt krijg je een attest.
Verzamel je 12 van deze attestaties dan kan je een portfolio indienen waarmee je  het Internationaal Certificaat van practitioner in de ‘Oplossingsgerichte Begeleiding en Pedagogiek’ (IASTI-certificaat) behaalt.

Je krijgt de ruimte om je attestaties te sprokkelen over diverse academiejaren waardoor de jaarlijkse tijdsinvestering voor jezelf en je dienst minimaal is en je bovendien kan genieten van de afwisseling in het aanbod die jaarlijks kan variëren.
Heb je honger naar meer, dan kan je met dit certificaat en na het volgen van een 4 daags brugtraject in overleg met  Korzybski,  aansluiten bij het 2 de jaar van de 4 jarige opleiding die ingericht wordt door het Korzybski Instituut.