Vorming en opleiding

Intervisiereeks voor leidinggevenden

Met andere leidinggevenden stilstaan en kijken naar wat zich aandient. Soms is dit een concrete casus, soms een breder thema. Maar telkens staat leiding geven en nemen centraal. Doorheen de 4 sessies denk je mee over de vragen van andere deelnemers, breng je zelf items aan, deel je ervaringen, raak je geïnspireerd en word je uitgenodigd tot reflectie over hoe jij leiderschap opneemt.  Ben Debrouwer begeleidt de intervisies en brengt waar zinvol theoretische insteken in.

Programma

Getuigenissen van deelnemers:

Tijd uittrekken om samen met collega’s stil te staan bij de rol van leidinggeven vond ik heel betekenisvol. Ben is een rustige coach die heel participatief werkt en die meer doet dan relevante kaders aanreiken.  Er is ruimte om casussen in te brengen maar ook voor het eigen groeiproces als leidinggevende en voor gevoelige thema’s die je in een leidinggevende functie meemaakt.  Voor mij is de balans tussen theorie en praktijkervaring helemaal goed. Van harte aan te bevelen.

Johan Feskens

Directeur CKG Betlehem

 

Na een eerste intervisie voor leidinggevenden, tekende ik onmiddellijk voor een vervolg. Een andere coach en een kleinere groep temperden echter niet mijn enthousiasme. Erkenning en herkenning, praktijk en theorie, tips & trics delen en mogen ontvangen, stilstaan bij eigen processen en leren van feedback van collega’s. Te midden van drukke agenda’s en dagelijkse beslommeringen ervaarde ik de intervisie bovenal als een moment van rust, een geschenk voor mezelf als leidinggevende. Het gaf me energie om verder te doen met wat ik graag doe en tools om aan te pakken waar ik zoekende in ben.

Ann Moens

Directeur vzw HCA Oost-Vlaanderen

Kostprijs

€ 280.00
Opleiding, syllabus en BTW inbegrepen
€ 240.00
Ledenprijs

Begeleiding

Ben Debrouwer

Inschrijven

Indien van toepassing

Wanneer?

OPGELET: NIEUWE DATA

Woensdagen 3 april, 19 juni, 23 oktober en 4 december 2019

Telkens van 9u30 tot 12u30.

Locatie

Informant
(adres vanaf 1 januari 2019)
Neermeerskaai 2b
9000 Gent
 
Op 15 min wandelen van Station Gent-Sint-Pieters
 

Kaart