Gezonde Gasten

Primaire tabs

Ligt de gezondheid van kinderen, jongeren en gezinnen die je begeleidt je nauw aan het hart? Wil je binnen je organisatie aan gezonde gewoontes werken? Wil je graag bedenken wat jullie als organisatie met ouders, kinderen/jongeren en de buurt kunnen betekenen voor de kansen op een gezond leven?

 

Tijdens deze vorming maak je kennis met de vele mogelijkheden om gezond leven in praktijk om te zetten. Ervaringsleren over gezonde voeding, omgevingsinterventies die aanzetten tot bewegen, afspraken rond roken ... Je kiest welke mogelijkheden aansluiten bij jouw werking en gaat aan de slag met concrete tips.

 

Programma

In deze tweedaagse vorming loodsen we je door de methodiek 'Gezonde Gasten', die jeugdhulporganisaties ondersteunt bij het opzetten van een gezondheidsbeleid. Leer bij en wissel uit met andere organisaties hoe je structureel en op een leuke manier rond gezonde voeding, tabak, beweging, sedentair gedrag en gezond binnenmilieu aan de slag kan in je organisatie.

 

“Het is een heel boeiende vorming waar ik enorm veel heb van opgestoken.” Fedasil NBMV
“Deze vorming is zeker een goede manier om goed voorbereid en onderbouwd te starten met de uitwerking van een gezondheidsbeleid binnen onze organisatie!” CKG

 

 

Organisaties gevestigd in Brugge kunnen op initiatief van de Stad Brugge gratis deelnemen aan deze vorming. Inschrijven blijft wel verplicht voor deelname!

Media

Begeleiding

Het Vlaams Instituut Gezond Leven 

Lesgever Tine Vangroenweghe samen met Katrijn Vandamme, Annelies Vandenberghe en Sarah Dries

Kostprijs

€ 300.00
Broodjeslunch inbegrepen
€ 240.00
Ledenprijs

Wanneer?

Maandag 13 maart 2023

Dinsdag 14 maart 2023

 

Telkens van 9u30 - 16u30

Locatie

Kapel

Wijngaardplein 2

8000 Brugge

Op 5 min wandelen van het station van Brugge

Auto: parkeren best aan het station

Kaart

Inschrijven

CAPTCHA
Deze vraag dient om te controleren dat u een persoon bent en geen computer.
Annuleren