Ontbijtsessie - Ik was, ben en blijf een gedreven hulpverlener

Hulpverlening kan lastig zijn. De samenwerking in teams kan ook lastig zijn. We herkennen dit allemaal. Als zo’n situatie blijft aanslepen is het een taaie kluif om de gedreven hulpverlener, die we allemaal ooit waren, te zijn en te blijven.
 
Mensen zijn van nature gefixeerd op negatieve informatie. Daar zijn goede neurologische en cognitieve redenen voor. Als we deze reden redenen kennen en we gebruiken de juiste technieken en hulpmiddelen, dan krijgen we greep op de processen die ons een slecht gevoel geven.
 
Tijdens deze ontbijtsessie leer je met eenvoudige inzichten en technieken deze processen ombuigen waardoor je de veerkracht van jezelf en je team vergroot.
 
Deze ontbijtsessie helpt iedereen die een gedreven hulpverlener was een gedreven hulpverlener te zijn en te blijven.

Programma

Van 8:30 tot 11 uur vindt de vorming plaats terwijl we van een ontbijtje genieten
 
Vanaf 11 uur is de er mogelijkheid informeel te netwerken

Media

Begeleiding

Anouk Pieters (1970) studeerde Orthopedagogie,  behaalde een postgraduaat Management & Agogiek en volgde Contextuele psychotherapie en Relatie- en gezinstherapie.  Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring in het werken met kinderen, jongeren, ouders en gezinnen.
 
Bart Libbrecht (1973) studeerde Orthopedagogie, Wijsbegeerte en behaalde een postgraduaat in Management in de Sociale en Publieke sector. Hij heeft 19 jaar ervaring in het werken met kinderen, jongeren, ouders en gezinnen.

Kostprijs

€ 70.00
Ontbijt inbegrepen
€ 60.00
Ledenprijs

Wanneer?

Nieuwe Datum:

Vrijdag 26 april

Van 8u30 tot 11u 

Locatie

Informant
(adres vanaf 1 januari 2019)
Neermeerskaai 2b
9000 Gent
 
Op 15 min wandelen van Station Gent-Sint-Pieters
 

Kaart