JO-IN

Stress & burn-out

2 op de 3 Belgische werknemers ervaart negatieve stress op het werk. 1 op de 4 werknemers heeft fysieke of psychische gezondheidsklachten, en 1 op de 10 werknemers ontwikkelt een reële burn-out.

Stress en burn-out zijn spijtig genoeg geen zeldzame verschijnselen meer in onze maatschappij. Tijdens deze tweedaagse vorming staan we stil bij de signalen van stress, overspanning en burn-out.

Veerkracht 

Bij (chronische) stresssituaties is het belangrijk om je veerkracht te verhogen. Veerkracht is het vermogen om je aan te passen aan stress en tegenslag, en daar misschien zelfs sterker uit te komen. Een analyse van je kerntalenten is hierbij een zeer nuttig instrument om zicht te krijgen op je energiegevers en je energievreters. Op basis van de analyse (maar ook met behulp van heel wat andere coaching modellen en technieken) gaan we na hoe je je veerkracht kan verhogen. 

Je rol als leidinggevende of collega

Tot slot staan we tijdens deze vorming ook stil bij de rol die jij, als leidinggevenden of collega kan opnemen. Dit ter ondersteuning van andere collega’s en het bieden van handvaten om een eventuele reïntegratie op de werkvloer mogelijk te maken.   

Begeleiding

Ilse Wevers
zelfstandig psychotherapeut en life-coach.

Inschrijvingsformulier

  Wanneer

  Donderdag 7 maart 2024
  Donderdag 28 maart 2024

  Telkens van 9h30 tot 16h30

  Locatie

  Hof-In-Ham
  Ham 125
  9000 Gent

  Prijs

  €340
  Niet-ledenprijs (broodjeslunch inbegrepen)

  €280 
  Ledenprijs (broodjeslunch inbegrepen)

  Blijf op de hoogte

  Ontvang alles over onze vormingen, inspirerende verhalen en frisse inzichten direct in je mailbox.